Behandlinger/priser

IMG_1001

Kropsterapi varer i alt 45 minutter. Vi starter din behandling med en kort samtale. Herefter arbejder jeg både på for- og bagside af kroppen (ikke nødvendigvis begge sider hver gang). Du kan godt opleve en snurren i kroppen efterfølgende.
Der kan være smertefulde steder på kroppen, du slet ikke regner med. Derfor bruger vi grundåndedrættet til at få din krop til at slappe af. Det gør det nemmere for dig at slippe den spænding, der kan ligge i kroppen og giver en dyb forløsning. Nogle klienter oplever gråd og latter undervejs i processen, hvilket er ganske normalt. Det eneste du skal huske, er at drikke en masse vand efterfølgende.

Vejrtrækningsterapi varer en time. Her vil du komme i en dyb kontakt til dine lunger –  især ‘mavelungen’ vil du kunne lære at mestre.
Mange af os trækker vejret overfladisk, og det kan give en følelse af klaustrofobi eller angst. Den oplevelse skyldes, at de fleste af os kun bruger en femtedel af lungens potentiale, når vi trækker vejret. Der er virkelig velvære at hente i en bedre vejrtrækning. Det er også værktøjet hvis du vil lære at meditere og få en fysisk oplevelse med som bonus.

 

Priser

kropsterapi behandling: 750kr

kropsterapi behandling (studierabat): 650kr

Vejrtræknings øvelser: 750kr

Vejrtræknings øvelser (studierabat): 650kr.

(Behandlinger bestilles her)

 

Personlig træning på Nordic health House: 850 kr/time.

(Personlig træning bestilles på panda74@live.dk)