NEW YEAR BOOTCAMP

A NEW YEAR – LETS DO IT..!

Så er der igen lavet en trænings-weekend til alle jer der elsker at komme til M:A:M træningen. Weekenden henvender sig til alle, uanset om du har været med før, eller om du efterhånden har trænet systemet i længere tid.

Det her er weekenden hvor du skal nørde kosten en uge inden start. 

1 træningsdag starter lørdag den 18 januar kl. 10 til 14
Lørdagen vil byde på træning der arbejder dybt ind i alle kroppens ledgrupper, og derefter vil vi træne videre med en lang session, hvor der arbejdes med dynamiske øvelser der går ind og stimulerer kroppens muskelgrupper – det der kaldes muskel & organ relationerne. Dette har en stor udrensende effekt ind i vores organer, muskler og kroppens led, hvor affaldsstoffer ophobes over tid.

2 træningsdag starter søndag den 19 januar kl. 10 til 14 
Søndagen vil være mere i yogaen og Qi gong arenaen, hver der er lange stræk med fokus på vejrtrækningen, og her vil der være et større fokus på kroppens energi system (meridianerne) og stimuleringen af disse, så kroppen genfinder sin indre balance, og begynder at rense ud på et dybere plan.

Træningen er lang begge dage, og det vil udfordre vores psyke & fysik, så der kan opstå forløsninger af gamle følelses spændinger der ligger “gemt” i kroppens muskler og celle hukommelse. Alle kan være med uanset fysiske forudsætninger.

Man bestemmer selv om man har lyst til at bruge mad faste op til denne træning. Hvis man vil det kan man stoppe med at indtage stimulanser (kaffe, sukker, tobak, etc.). Man kommer også dybere i sin udrensning, hvis man holder sig fra kød og alt forarbejdet mad. Så du kommer langt hvis du spiser ren økologisk, og masser af grøntsager og friskpresset juice (også masser af grøntsager og ikke for meget frugtsukker). Kan du ikke undvære kød, så hold dig til små portioner af lyst fjerkræ og fisk. Æg må også gerne indtages, sammen med hommus og alle former for nødder.

Undervisningen foregår i sundhedshuset N:O:R – Nordic Health House som ligger på Hejrevej 30 3 sal København NV.
Tag skiftetøj med begge dage, og der trænes i bare tæer, eller toesox og med kroppens egenvægt. Der er gratis vand og te hele weekenden.

kh Mikael Tzunami

Du kan tilmelde dig NEW YEAR BOOTCAMP her